BURHANİYE'DE NLP- KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ”

BURHANİYE

Burhaniye ilçesi Meslek Yüksek Okulukonferans Salonunda, bürokrat ve öğrencilere NLP - Kişisel Gelişim Semineri”verildi.




Enver Dolgun Bandırma Manşet - BURHANİYE

Burhaniye ilçesi Meslek Yüksek Okulu konferans Salonunda, bürokrat ve öğrencilere NLP - Kişisel Gelişim Semineri”verildi.

Burhaniye ilçesi Meslek Yüksek Okulu konferans Salonunda, Konya Unıacademy INSTITUT sahibi Doç.Dr. Ali İlseven, NLP - Kişisel Gelişim Semineri”nde iletişimde kelime, tonlamave beden dilinin önemini vurguladı.
Anlayarak hızlı okuma,öğrenci çokluğu, etkili iletişim, liderlik, motivasyon, satış teknikleri, başarı ve özellikle de başarının ilk adımı olan özgüven hakkında etkileyici örnekler veren Doç. Dr. Ali İlseven, Bilinç Altı Teknikleri, Yönetim Sistemleri, Beden dili, Motivasyon, İmaj ve satış, Algı performansı, stresyönetimi, beden enerji merkezi çakralar, çakraların açılması, nefesle yüksek algı teknikleri gibi konular hakkında bilgi verdi.
NLP - Kişisel Gelişim Semineri”ne Burhaniye Meslek Yüksek Okulu Öğretim görevlileri ile Burhaniye İlçeMilli Eğitim Müdürü Mustafa Bünyamin Uruç, Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Eşkikarave Mehmet Karabıyık, Celal Toraman Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Arslan, İmamHatip Lisesi Müdürü Aydın Gülten, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Arıcan,Hürriyet İ.Ö.O Müdürü Ali Bayraktar, A. Akpınar Kız Meslek Lisesi Müdürü Saliha Nazlı, Turizm Danışma bürosu memurları, Mahalle muhtarları ile öğrenciler katıldı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı